fredag 13 januari 2012

Fredag - wasup?

Jahaja, så var det fredag igen och helgen hägrar, härligt! Skönt med lite ledigt (har varit en haldryg vecka på jobbet)! Har en del som ska hinnas med i helgen, men hoppas givetvis även på lite träning :).
Ryggen verkar medgörlig idag, den gnolar lite till och från men ingen större fara, vilket är skönt. Ska bli så skönt när man kan börja muskelträna överkroppen lite igen. Funderar på att testa musklerna lite senare ikväll på gymmet, kanske just köra just musklerna i ländryggen för att se hur dom reagerar (tranquilo alltså), annars får det bli lite biceps. Förmodligen har det varit någon överansträngning i ryggen (funderar om ryggontet kan hänga ihop med kräkningar i måndags, det blev nog träningsvärk av att kräkas med de muskelkramper som det innebär). Måste träna upp stabiliteten i nedre rygg. Får bli lite Coreträning framöver, och bosu ska jag också testa. Känner man efter så känns det inte som det finns mycket till muskler i korsryggen =).

Tyvärr ramla jag dit på lite gottigott nyss (3st. karamellkungengodis, dvs dom små med prasselpapper runt, en snickers, en bounty och 1 st. Twix, inte så mycket med andra ord), men låter det slinka igenom eftersom det är ett tag kvar till sommarn (då jag ska vara mer fit än nu så att säga), visst är man (vi?) experter på att hitta ett svar som låter oss "synda" lite, i alla fall är jag det.

Som vi vet gäller det bara att ha karaktär i affären och inte handla hem så mycket gottigott. Det är där man måste stålsätta sig. Och framförallt bara handla en gång i veckan (spar dessutom tid). Det är lättare att hålla sig (från gottgott) när man tränar hårt, eftersom man inte vill förstöra slitet. Det är värre när man blir bjuden på "julgodis", "påskgodis" och liknande på arbetet (speciellt när grejerna står väldigt nära).. Svårt att stå emot, och börjar man med bara en godis är man förlorad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar