lördag 7 januari 2012

En härlig lördag

Sov lite längre idag, gick upp 06.10 (men kom i säng rätt sent också, så tycker ändå det är ok.. visst e dee?).

Lördagen är perfekt att börja med ett tidigt Yoga pass, då kommer man igång samtidigt som det är en lisa för själen. Idag fick vi höra av instruktören att Yoga står för förening mellan kropp, själ och ande. Och att för henne hade hon kommit in i en annan medvetenhet sen hon började med Yoga, ja personlig utveckling som hon uttryckte det. Det var en jättebra harmonisk instruktör (snäll och omtänksam för alla i gruppen). Hon gick igenom övningar på ett mycket bra och beskrivande sätt. Jag känner att jag gillar Yogan allt mer (har inte hållt på så länge), det är perfekt att börja en dag med ett Yoga pass. Önskar jag kunde göra det varje dag.

Nåväl efter 75 minuters Yoga så blev det lite gym också. Körde ett set Pull-ups och ett Chin up. Maxade ut totalt allt vad det gick (som sig bör). Sen blev det lite biceps som inte fått någon träning på ett bra tag. Så körde slut på bicepsen sittandes och curlade en massa repetioner så många jag orkade och körde detta 3 set. Blev kanske 20 minuter på gymmet.

Och sen när man kommer ut från gymmet så märker man att SOLEN SKINER,YES, va härligt, så underbart med lite ljus. D-vitaminen i solljus känner man nästan av direkt, eller hur?? :-) Och man inser återigen va härlig sommaren är och att nu är vi på rätt sida av året, så det är inte så långt kvar tills man kan njuta mer av att vara utomhus. Sol, bad och träning utomhus, wunderbar. Den svenska sommarn är fantastisk när den är bra! Den är helt ok även om det är inte sol också.

Nå, är det färdigtränat för dagen?
NO, NO,
Är nämligen inbokad på ett CoreSpinning pass på 90 minuter senare under eftermiddagen. Härligt! Coreträningen kommer göra underverk med bålen och passet avslutas sedan med lite skön spinning till bra musik!

Thats all for now volks! Trevlig helg på er! =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar